• CKC thuis afgetroefd door FC IJsselmonde

• IJsselmonde begon sterk aan de wedstrijd dat uitte zich in direct 2 corners en na 5 min. na een snelle aanval mooi doelpunt 0-1. Twee minuten later was het alweer 1-1 Arjan Everding werd op rechts de diepte ingestuurd in de de zestien van IJsselmonde werd hij getackeld penalty Finn Zijta nam deze zeer beheerst stuurde de keeper naar de verkeerde hoek. In de 10e min. scoorde Björn Setoe op aangeven van Joey van Oosten 2-1. In de 15 min. was het IJsselmonde wat weer scoorde de rechterspits was helemaal vrijgelaten en scoorde in tweede instantie 2-2. Een mooie aanval van CKC op rechts Karel Bleichrodt naar Arjan Everding terug naar Karel Bleichrodt die kaatst naar Kaj Platteschor die past naar Arjan Everding hij plaatst hard voor naar Björn Setoe die beheerst binnen schoot 3-2. Dit alles binnen 20 min. 5x scoren. In de 29e min. moest de keeper van IJsselmonde worden gewisseld na een ongelukkig duel met Karel Bleichrodt. Tot aan de rust bleven beide elftallen kansen creëren maar bleef het 3-2.

In de tweede helft veranderde het beeld, IJsselmonde trok het spel meer naar zich toe ze waren wat feller, dreigender en hadden meer balbezit. CKC creëerden wel een aantal fraaie aanvallen maar in de afronding was het net niet. In de 65e min. werd Kaj Platteschor gewisseld door Ruben Schippers, dit om meer grip te krijgen op het middenveld. Het was toch IJsselmonde die het betere van het spel bleef houden. Na een corner van IJsselmonde op rechts werd door de verdediging van CKC weer tot corner verwerkt nu op links. Deze corner werd hard naar binnen gedraaid en gekopt door een speler van IJsselmonde Perry Heijser was kansloos 3-3 in de 75e min. CKC wilde door wissels van Swen Copier licht geblesseerd voor Stefan Brons en Jesse Loozen voor de vermoeide Arjan Everding maar dat bracht niet de gewenste resultaat. Want in de 84e min. was het weer raak voor IJsselmonde vanaf de linkerkant voor IJsselmonde kregen zij de ruimte om aan te vallen nadat CKC balverlies leed Perry Heijser probeerde nog in te grijpen maar was net te laat uit zijn doel 3-4. CKC probeerde nog om terug te komen met een grote kans voor Karel Bleichrodt maar hij kopte voor het doel net naast.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huibregtse, Swen Copier (80e Stefan Brons), Karel Bleichrodt, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor (65e Ruben Schippers), Finn Zijta 1 dlp., Joey van Oosten, Arjan Ritmeijer (83e Jesse Loozen), Björn Setoe 2 dlp. Reserve Tim Bader.