• CKC stelt orde op zaken in de 2de helft tegen Soccer Boys

  • De eerste 20 min. ging het gelijk op, eerste kans was voor Joey v. Oosten op aangeven van Karel Bleichrodt schoot Joey v. Oosten net naast. De eerste kans voor Soccer Boys was in de 10e min. op links achter de verdediging van CKC was de ruimte aanwezig waar de snelle rechterspits gebruik van maakte dit keer kon Mark de Borst de doelpoging blokkeren. Na een aantal waarschuwingen door de rechterspits van Soccer Boys, die steeds de ruimte vond aan de linkerkant achter onze verdediging bleef Soccer Boys gevaarlijk. Slordig verdedigen van Soccer Boys scheen Yairo v. Horik te profiteren hij pikte de bal van de laatste man, maar daardoor de bal iets te ver weg waardoor de keeper de bal van de voeten van Yairo v. Horik pakte. In. De 28e min. werd de bal door de Soccer Boys verdediger weer achter de linker verdedigingsruimte van CKC geplaatst, nu was Mark de Borst te laat om het te herstellen de snelle rechterspits schoot de bal hard binnen 0-1. In de 40e min. werd links diep de spits van Soccer Boys aangespeeld Damien Huibregtse probeerde dat nog te herstellen maar tikte de spits aan in de zestien, penalty gaf de goed leidende scheidsrechter dhr W.H.R. Kooy aan Perry Heijser was kansloos 0-2. In de rust werd er gewisseld. Finn Zijta bleef achter en Kaj Platteschor kwam erin.

     

    Beide elftallen gingen er voor in de tweede helft. CKC creëerden meer balbezit, maar Soccer Boys bleef zeer gevaarlijk met hun goede snelle spitsen. In de 57e min. kreeg de rechterverdediger Karel Bleichrodt de bal in de diepte aangespeeld en gaf de bal voor kwam in de buurt van de tweede paal waar Yairo v. Horik stond dat wilde de verdediger van Soccer Boys voorkomen maar tikte de bal in eigen doel 1-2. De CKC combinaties op het middenveld gingen steeds beter en ze kon elkaar steeds beter vinden.Inmiddels had Mario Meijer een extra spits ingezet Jesse Loozen voor de middenvelder Ruben Schippers. Jesse Loozen kreeg de bal op links van de linkerverdediger Stefan Brons voor op half hoogte met een acrobatisch hoogstandje schoot hij de bal binnen 2-2 in de 68e min. Mario Meijer nam nog meer risico en haalde de centrumverdediger Damien Huibregtse eruit voor een middenvelder Jeffrey Bourne. CKC bleef aanvallen, maar moest wel alert blijven voor de counters van Soccer Boys. Na een aantal kansjes en een afgekeurd doelpunt van Björn Setoe was het toch raak in de 82e min. Joey v. Oosten veroverde de bal op de helft van Soccer Boys en met een zuivere pas door het midden naar Björn Setoe in de zestien, zijn schot kwam tegen de linkerpaal in de rebound schoot Karel Bleichrodt de rechterverdediger de bal binnen 3-2. CKC bleef door knokken dat uitte zich in de 87e min. weer werd Björn Setoe weggestuurd op links draaide behendig de zestien binnen maar werd gehinderd om te schieten en gaf een pass in de breedte naar Arjan Everding die beheerst binnen schoot 4-2. Het was imponerend om te zien hoe CKC zich terug knokte naar de 4-2 overwinning. 

     

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huibregtse (71e Jeffrey Bourne), Stefan Brons, Karel Bleichrodt 1dlp., Ruben Schippers (63e Jesse Loozen 1dlp.), Thom Ritmeijer, Finn Zijta (45e Kaj Platteschor), Joey v. Oosten, Björn Setoe, Yairo v. Horik (78e Arjan Everding 1 dlp.) Reserves: Desley Copier, Mike v.d. Spoel.