• CKC speelt gelijk tegen Rijnmond Hoogvliet Sport (RHS).

• Bij vlagen goed spelend CKC gelijkspel uit tegen Rijnmond Hoogvliet Sport (RHS).

CKC was de eerste dertig minuten de betere ploeg door meteen hoog druk te zetten kwam RHS niet aan het voetballen toe. De kansen van CKC kwamen meestal vanaf rechts door de opkomende Karel Bleichrodt en de snelle Björn Setoe. Zo ook in de 17e minuut Arjan Everding ziet Björn Setoe naar binnen komen en de pass komt met de juiste snelheid aan met een fraai schot opende Björn Setoe de score voor CKC 0-1. Daarna kreeg Karel Bleichrodt nog een kans aangespeeld door Nick Koster het schot ging net naast. Björn Setoe schoot nog tegen de lat op aangeven van Alain Obert.Daarna rond de 30 minuut werd RHS sterker ze hadden laten zien dat zij via de rechterkant met een snelle vaardige speler gevaarlijk te zijn. In de 35e minuut werd het gelijk 1-1 weer die snelle rechterspits die gevaar stichtte gaf een voorzet en de spits van RHS kon scoren. Toch kreeg CKC in de laatste minuten nog twee kansen waarbij de keeper van RHS zeer goed stond te keepen.

In de rust gaf Mario Meijer aan dat de afspraken die waren gemaakt ook moeten na komen en geduld hebben dan komen de kansen vanzelf. Swen Copier kwam erin voor Tim Bader en Thom Ritmeijer voor Arjan Everding. Na vijf minuten in de tweede helft wordt de rechtsbuiten die naar binnen was gelopen van RHS perfect aangespeeld net in de zestien schoot de rechterspits fraai en hard de bal in de kruising van het doel, Perry Heijser was kansloos 2-1. CKC nam het initiatief weer over door  weer vroeg en hoog druk te zetten en goed te combineren. Finn Zijta werd door goed combinatie spel op de helft van RHS aangespeeld hij draaiden zich knap vrij en schoot keihard, de keeper bokste de bal corner. Björn Setoe vanaf links naar binnen werd in de zestien aangespeeld en schoot de keeper kan het schot niet controleren, waardoor Alain Obert op tien meter van het doel deze grote kans miste en naast schoot. De 2-2 was een beauty, op zo'n 20 meter midden voor het doelgebied kreeg Nick Koster de bal een hakje naar Thom Ritmeijer die met een strak schot schitterend afronden. Alain Obert kreeg nog een kans in de 90e minuut en weer stond de goede keeper van RHS in de weg.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Stefan Brons, Karel Bleichrodt (Jesse Loozen 60e min.),  Tim Bader (Swen Copier 45e min), Arjan Everding (Thom Ritmeijer 45e min. 1dlp), Finn Zijta, Ruben Schippers (Kaj Platteschor 60e min.), Nick Koster, Björn Setoe 1 dlp. en Alain Obert