• CKC speelt gelijk tegen DSVP

• CKC begon de wedstrijd met Jeffrey Bourne na een lange blessure periode in de plaats van Mark de Borst en Jesse Loozen voor Björn Setoe beide speelden een sterke wedstrijd. Beide elftallen probeerde voetballend op te bouwen ze waren aan elkaar gewaagd. DSVP had een aantal goede en snelle voetballers. In de 13 min. werd Nick Koster op links diep aangespeeld won het duel en gaf strak voor Jesse Loozen schoot de bal knap binnen 0-1. Daarna was het DSVP die een kwartier lang de boven liggende partij was. Toch was de grootste kans voor Jesse Loozen goed aangespeeld kwam in de zestien alleen voor de keeper maar koos om Nick Koster rechts aan te spelen deze pass werd geblokt kans voorbij. In de 30e min. scoorde DSVP verdient de 1-1 na slordig verdedigen. In de laatste minuut van de eerste  helft nam Jeffrey Bourne heel slim een vrije trap op 5 meter van links van de de zestien meter gebied kort naar Nick Koster links van het doel passeerde de verdediger en ook de keeper rechts in de uiterste hoek 1-2.

In de rust ging Mario Meijer wisselen uit voorzorg Jeffrey Bourne voor Swen Copier. Stefan Brons ging van linksback naar het centrum en Swen Copier als linksback. De twee elftallen bleven aan elkaar gewaagd de wedstrijd bleef uiterst spannend. Joey v. Oosten kreeg de eerste kans, de keeper schoot de bal uit maar in de voeten van Joey v. Oosten op zo'n 5 meter op de helft van DSVP een boogbal net iets te zacht de keeper van DSVP kon net de bal pakken. De moe gestreden Kaj Platteschor en Jesse Loozen werden gewisseld in de 65e min. voor Finn Zijta en Yairo v. Horik. Het was weer DSVP die aandrong en een aantal keren gevaarlijk werd, maar daar was onze keeper Perry Heijser die zeer goed zijn werk deed. De grootste kans kreeg Yairo v. Horik, Nick Koster werd rechts diep aangespeeld en speelde zich vrij richting de achterlijn deze werd verlengd door een CKC speler in de zestien (kon niet zien wie dat was) stond ineens Yairo v. Horik oog in oog met de keeper van DSVP deze met een flitsreactie keerde deze de bal. Een paar minuten later op rechts werd onze back verrast de aanvaller van DSVP gaf de bal strak voor en werd zuiver binnen geschoten 2-2 Perry Heijser was kansloos. Weer kon CKC  geen voorsprong vasthouden. CKC ging volle bak om de overwinning te forceren. Op rechts werd Karel Bleichrodt de diepte in gespeeld ging de verdediger voorbij op de achterlijn een sliding van de DSVP verdediger tackelde deze Karel Bleichrodt, maar deze probeerde over eind te blijven maar viel toch, schijnbaar zag de zeer goed leidende scheidsrechter L. Schink dit toch anders en floot niet voor een penalty, dit ter opluchting van alles wat DSVP supporters waren. Na afloop waren beide partijen tevreden een spannende wedstrijd  deze middag beide even sterk.

Opstelling: Perry Heijser, Jeffrey Bourne (45e Swen Copier), Damien Huijbregtse, Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor (63e Finn Zijta), Joey v. Oosten (73e Arjan Everding), Jesse Loozen 1dlp. (63e Yairo v. Horik), Nick Koster 1 dlp. Reserve Bart Peeters