• CKC sluit met winst het seizoen af

  •  CKC begon zeer sterk aan de wedstrijd tegen VVOR, creëerden direct een aantal kansen via fraai gecombineerde aanvallen. In de 11e min. veroverde Yairo van Horik de bal op het middenveld van VVOR en dribbelde het zestien meter gebied in zag Björn Setoe bij de tweede paal komen, bijna op de achterlijn schoot Bjorn Setoe hard hoog het doel in 1-0. CKC bleef constant aanvallen in de 20e min. was het weer raak de linksback Swen Copier werd op links middellijn aangespeeld op de hoogte van het zestienmeter gebied van VVOR komende zag hij Joey van Oosten vrij stond en deze schoot hard de bovenhoek in schitterend 2-0. Na 25 min. kreeg VVOR zijn eerste kans Perry Heijser voorkwam het doelpunt. 32e werd het 3-0 na een tikkie takkie aanval nu opgezet door de rechtsback Karel Bleichrodt de bal ging naar Björn Setoe, Karel Bleichrodt, Joey van Oosten, Finn Zijta, Joey van Oosten en Finn Zijta tikte de bal binnen. Tot dat moment voetbalde CKC met een hoog tempo, daarna ging het een tandje minder. VVOR kreeg op ongeveer 17 meter van het doel van CKC een vrije trap, de bal draaide naar de linker bovenhoek Perry Heijser onze keeper kon er net bij en sloeg de bal uit het doel. Deze stand bleef tot aan de rust.

     

    In de tweede helft ondernam VVOR meer initiatief, zo kreeg VVOR direct na de rust een vrije trap op ongeveer 18 meter van het CKC doel, dezelfde speler nam de de vrije trap weer hard en zuiver over de muur, Perry Heijser kon nog net met zijn vingertoppen en via de lat een doelpunt  voorkomen. CKC creëerden wel kansjes, toch was het VVOR die via een fraaie aanval een grote kans creëerde weer Perry Heijser voorkwam een doelpunt. In de 66e min. was het weer dezelfde speler van VVOR die nu wel scoorde via een vrije trap nu op ongeveer 30 meter van het doel, deze was zo zuiver links hoog in de kruising schitterend, Perry Heijser was kansloos 3-1. De laatste 20 min. waren beide de elftallen gelijkwaardig, beide kregen nog een aantal kansen die niet werden benut. Een speciaal moment in de tweede helft werd Björn Setoe gewisseld, alle spelers, staf en supporters klapte toen hij het veld af liep. Björn Setoe stopt met voetballen hij kan het voetballen niet meer combineren met zijn werkzaamheden. Björn Setoe was een zeer gewaardeerde speler binnen het team. Ook Damien Huibregtse en Jaimie de Jong stoppen met voetballen.

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Ruben Schippers, Swen Copier, Karel Bleichrodt, Thom Ritmeijer, Kaj Platteschor (69e Tim Bader), Finn Zijta 1 dlp., Joey van Oosten 1dlp., Yairo van Horik (76e Jesse Loozen), Björn Setoe 1 dlp. (62e Arjan Everding)