• CKC oefent goed tegen LMO

 • Wedstrijdverslag oefenwedstrijd CKC - LMO 3-2

   

  Grofweg was het spelbeeld 1e helft 2-1 voor CKC en de tweede helft voor LMO 3-2.

  CKC liet in de eerste helft het betere voetbal zien, goed combineren en op het juiste moment de diepte zoeken bij Bjorn Setoe en Nick Koster. Zo ook in de 3e min. een diepe bal op Nick Koster die Bjorn Setoe aanspeelde die scoorde met een mooie kromme boogbal in de verre bovenhoek de 1-0. In de 8e min. weer een mooie aanval nu over links Mark de Borst buitenkantje links draait de bal naar de opkomendelinksback Stefan Brons die de bal controleerde net voor de achterlijn strak voor gaf, op de reservebank stonden we al op om het mooie doelpunt te vieren, maar Nick Koster kwamnet iets te kort om de bal binnen te koppen hij schampte de bal voor langs. De 15e min. werd een aanval over rechts Nick Koster was naar rechts gelopen plaatste net voor de achterlijn voor naar de spitspositie gelopen Bjorn Setoe enschoot de 2-0 binnen, de grensrechter vlagde voor buitenspel dit kon niet omdat de bal schuin achter naar Bjorn Setoe werd geplaatst dus Bjorn Setoe liep achter de bal, maar de scheidsrechter nam het over. In de 30e min. werd het toch 2-0 Jeffrey Bourne die als laatste man samen met Mark de Borst zag Bjorn Setoe die de diepte opzocht en zijn pass was precies op maat, Bjorn Setoe zag in de zestien Daan Oostdijk opkomen de bal was perfect Daan Oostdijk hoefde de bal alleen er in lopen. Paar minuten later exact het zelfde Bjorn Setoe bij de achterlijn kort op Daan Oostdijk die met effect op de achterlijn probeerde de bal binnen te schieten, maar de bal krulde net niet de goal in. Even later blesseerde Nick Koster zich in een onschuldig duel en werd gewisseld voor Swen Copier. In de 44e min. werd er nonchalantIngegrepen door de verdediging van CKC en dat werd afgestraft 2-1.

  De tweede helft kwam Tim Bader in voor Finn Zijta en Jaimie de Jong voor Perry Heijser. LMO had ook gewisseld en ook in posities de eerste half uur was LMO de betere ploeg. Maar het had de verdediging van CKC nodig die slordig uit verdedigde om de 2-2 te scoren. Het slordige CKC kon zich niet onder de druk van LMO uit voetballen. LMO kreeg kansen die zij niet verzilverden. Het laatste kwartier lukte het CKC om met combinaties onderling elkaar weer te vinden ook Bjorn Setoe werd weer gevonden,op rechts werd hij in de diepte aangespeeld zette hard voor maar onderweg net aangeraakt door een verdediger waardoor Daan Oostdijk de bal verkeerd ontving kans voorbij. Daarna was het weer CKC die steeds beter werd, nu ook weer werd Bjorn Setoe in de diepte aangespeeld de verdediger van LMO kon Bjorn Setoe alleen aan zijn arm vasthouden, penalty die werd gemist door Tim Bader de keeper bokste de bal naar de zijkant Bjorn Setoe zag het en kon alleen door opnieuw een overtreding worden tegen gehouden opnieuw een penalty. Nu nam Joey van Oosten de penalty weer de keeper die de bal tegenhield maar nu kon Joey van Oosten in de rebound scoren 3-2 deze scoren kwam niet meer in gevaar.

  Perry Heijser (Jaimie de Jong), Jeffrey Bourne (Victor Loop), Mark de Borst, Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schipper, Joey van Oosten 1 dlp. (Finn Zijta), Finn Zijta (Tim Bader) Nick Koster (Swen Copier), Daan Oostdijk 1dlp. (Jesse Loozen) Bjorn Setoe 1dlp.