• CKC oefent goed tegen 2e klasser SVS

• Wedstrijdverslag oefenwedstrijd  CKC - SVS

CKC gelijkwaardig aan SVS

Tijdens de wedstrijd zag je niet dat er twee klasse verschil was tussen CKC en SVS. CKC bouwde van achteruit op en zocht vaak de ruimte achter de verdediging van SVS, via onze snelle spitsen voorin. Als er kansen kwamen van SVS kwam dat voort uit het hoog druk zetten van hun voorwaartsen. Na 10 minuten leek SVS wat sterker te worden. Dat uitte zich in en aantal corners voor SVS. Toch openden CKC de score. Na een corner van SVS werd er goed uitverdedigd en Finn Zijta gevonden die de diepte inging en snelde de zestien binnen van SVS, bij de achterlijn trok Finn Zijta voor richting de penaltystip daar kwam Nick Koster aan sprinten, het leek net of hij er voorbij de bal liep toen Nick Koster onnavolgbaar via een hakballetje scoorde 1-0. Paar minuten later maakte SVS al gelijk, CKC verdedigde niet goed uit en kreeg de aanvaller van SVS pardoes de bal in zijn voeten en scoorde de 1-1. Vijf minjuten later al scoorde SVS de 1-2 de bal werd vanuit links middenveld naar rechts de zestien van CKC ingeschoten een aantal verdedigers reageerden niet omdat zij ervan overtuigd waren van buitenspel, maar terecht vlagde Jeroen van Beek niet omdat op rechts een verdediger van CKC het opheft, de SVS spits kon daardoor makkelijk scoren. Dit was ook de ruststand.

Na vijf minuten in de tweede helft trok CKC de stand weer gelijk. Finn Zijta werd rechts in de zestien aangespeeld en speelde een harde strakke voorzet die door een verdediger verkeerd geraakt werd eigen doelpunt 2-2. In de tweede helft ging CKC 5x wisselen maar bleef goed voetballen en kansen creëeren helaas niet benutten, vaak was het genieten hoe er aanvallend gecombineerd werd. Het bleef 2-2 in een sportieve wedstrijd. Mario Meijer was zeer tevreden over het spel van CKC ondanks een paar verdedigde slordigheden.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Victor Loop (Joey van Oosten 45e min.) Karel Bleichrodt, Stefan Brons (Sven Copier 60e min.), Jeffrey Bourne (Tim Bader 60e min.), Ruben Schippers, Finn Zijta (Victor Loop 80e min.), Yairo van Horik (Jesse Loozen), Björn Setoe, Nick Koster 1 dlp.(Daan Oostdijk 45e min.)