• CKC knokt terug naar gelijkspel tegen Soccer Boys

• CKC had veel moeite met het slechte veld bij Soccer Boys, probeerde zoals altijd van achteruit op te bouwen maar dat lukte niet. Ook mede dat Soccer Boys heel fel er boven op zat, daardoor leek het dat CKC mat opereerde. Het was steeds Soccer Boys die de duels won met voorin twee snelle voorhoede spelers vaak aangespeeld door een goede nummer tien, daardoor meer kansen creëerden en scoorde in de 10e  min. 1-0 en de 25e min. de 2-0. De laatste kwart van de eerste helft ging CKC iets beter voetballen, waardoor er een paar kansen creëerden voor de aansluit treffer. Ook Soccer Boys bleef gevaarlijk uit standaardsituaties, het bleef 2-0 tot aan de rust.

Tijdens de rust was het moto vergeet de eerste helft en we gaan een ander systeem spelen met een snelle spits erbij en niet meer opbouwen van achteruit maar opportunistische de lange bal hanteren naar de snelle spitsen. Er werd direct gewisseld, Jesse Loozen en Kaj Platteschor erin, Arjan Everding en Joey v. Oosten eruit. Nog geen minuut later was het al 2-1 vanuit een corner genomen door Björn Setoe en binnen gekopt door Nick Koster. Weer een minuut later vanuit ook een corner op links voor Soccer Boys scoorde zij de 3-1. Ondanks deze dreun bleef CKC erin geloven om op zijn minst een gelijkspel eruit te halen. De snelle spitsen links Jesse Loozen, midden en rechts Björn Setoe en Nick Koster, daarnaast de beide backs rechts Karel Bleichrodt en links Stefan Brons werden er kansen gecreëerd in de 56e min. ziet Mark de Borst links achterin Karel Bleichrodt rechts voorin vrij staan een perfecte verre bal gecontroleerd door Karel Bleichrodt een voorzet komt bij Nick Koster in de zestien en deze scoort de 3-2. CKC moest blijven oppassen vanuit standaard situaties van de Soccer Boys. In de 61e min. een corner voor CKC op rechts door Björn Setoe genomen de bal komt bij Karel Bleichrodt op de hoogte van de tweede paal en kopt richting de hoogte van de eerste paal waar Kaj Platteschor knap binnen schoot 3-3 gezien de tweede helft zeer verdient. Een schitterende actie van Nick Koster die op de linkerkant twee verdedigers passeerde en schoot met een boog de naar binnen draaiende bal die op een paar cm de kruising miste. De grootste kans was voor Björn Setoe, weer op links werd Jesse Loozen aangespeeld in de zestien aangekomen een slimme pass naar Nick Koster die gelijk doortikte rechts van hem naar Björn Setoe die tegen de snel uitkomende keeper aanschoot. In de laatste minuut scoorde Jesse Loozen bij de tweede paal aangegeven door Björn Setoe maar de goed leidende scheidsrechter H.J.A. van der Maat keurde het doelpunt af wegens buitenspel!!

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse, Karel Bleichrodt (85e Finn Zijta), Stefan Brons, Ruben Schippers, Thom Ritmeijer (73e Mike v.d. Spoel), Arjan Everding (45e Kaj Platteschor 1 dlp.), Joey v. Oosten