• CKC klopt SJC in 1e bekerwedstrijd

  • Voorafgaand aan de bekerwedstrijd CKC -SJC stond CKC stil bij het overlijden van Ruud Houtman, keeperstrainer van het CKC dames elftal. Om 14:30 uur stonden 4 elftallen, CKC 1, 2 en hun tegenstanders plus het CKC dameselftal en familieleden rond de middencirkel voor één minuut stilte, een uniek moment.


    CKC begon sterk aan de wedstrijd de eerste 10 minuten creëerden ze 2 grote kansen, één moment kwam SJC in de zestien van CKC en scoorde gelijk de 0-1. Daarna was het CKC dat aanviel en op de helft van SJC speelde. Bijna halverwege de eerste helft kwam een voorzet van rechts richting zestien van SJC de bal werd weggekopt na een paar keer heen en weer kwam de bal precies voor de voeten van Vinicius Bongaertz die gelijk schoot en scoorde in de linkerhoek 1-1. Vijf minuten later een corner voor CKC vanaf links door Stefan Brons werd door gekopt door Damien Huijbregtse de verdediger van SJC wilde de bal wegwerken, maar via zijn scheenbeen viel de bal in het eigen doel 2-1. Nadat de lat en paal in de weg stonden scoorde vlak voor de rust Vinicius Bongaertz de 3-1.


    2e helft het zelfde beeld CKC speelde op de helft van SJC af en toe probeerde SJC te counteren maar dat lukte zelden. Na een mooie aanval door het midden met verschillende driehoekjes scoorde Finn Zijta zijn eerste doelpunt in CKC 1 4-1. Daarna een aanval vanaf rechts ook via een mooie combinatie die Bjorn Setoe fraai afronden 5-1. Daarna speelden CKC de wedstrijd plichtmatig uit.


    Dit seizoen wordt bij iedere wedstrijd de Man of the Match uit gekozen, dit keer waren er twee winnaars ex aequo Mark de Borst en Vinicius Bongaertz.


    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huijbregtse, Stefan Brons, Victor Loop (Marlon v.d. Schelling), Ruben Schippers, Kaj Platteschor (Thom Ritmeijer), Finn Zijta 1dlp. (Jeffrey Bourne), Joey van Oosten, Bjorn Setoe 1 dlp. en Vinicius Bongaertz 2dlp. (Daan Oostdijk). Reserves: Marlon v.d. Schelling, Daan Oostdijk, Thom Ritmeijer en Jeffrey Bourne.