• CKC had een gemakkelijke regenachtige middag en wint van Swift Boys 8-0.

 • CKC voetbalden vrijwel de gehele wedstrijd op de helft van Swift Boys , het probleem was om die muur van Swift Boys te slechten.
  De meesten kansen creëerden CKC vanuit beide zijkanten en met snel combinatie voetbal de zestien in te spelen. Gezien de aantal kansen had het eigenlijk met dubbele cijfers moeten winnen.
  Het moet gezegd worden dat Swift Boys bleven knokken om dit te voorkomen.
  Met 5-0 ging CKC de rust in. Doelpuntenmakers waren 1-0 Finn Zijta, 2-0 Jeffrey Bourne uit een vrije trap 30 meter raak. 3-0 vrije trap van Stefan Brons Finn Zijta controleerde de bal en bied Daan Oostdijk een niet te missen kans. 4-0 Daan Oostdijk ontvangt de bal in de zestien en ziet Jesse Loozen vrij staan en en scoort. De 5-0 was een beauty en dat in de drukke zestien van Swift Boys ontvangt Finn Zijta de bal draait half kort naar Nick Koster die met zijn rug naar het doel kort tikt naar Jeffrey Bourne op de hoogte van stip en schiet gekromd naar de rechterhoek en scoort.

  In de rust kwam Karel Bleichrodt erin voor Victor Loop. Daarna in de tweede helft kwamen nog vier andere wissels erbij. Jeffrey Bourne na een lange blessure periode maakte nu 60 minuten vol en 2x scoorde. Zo ook Joey van Oosten maakten weer minuten na een lange blessure. Nu nog de blessures van Vinicius Bongaertz en Yairo v. Horik die progressie maken.
  CKC creëerden weer heel veel kansen met mooie combinaties en scoorden nog driemaal. De 6-0 Nick Koster in een luchtduel met de verdediger kopte in de rechterbovenhoek. Daarna scoorde Nick Koster nog een keer heel fraai de 7-0 en Bjorn Setoe nam een corner die Damien Huijbregtse controleerden en hard in het doel schoot de 8-0. Een compliment aan de spelers van CKC die zo op het oog gemakkelijk wedstrijd gefocust bleven. Ook aan de scheidsrechter dhr. C. H. Visser die de wedstrijd goed begreep en goed floot.


  Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst (Joey v. Oosten), Damien Huijbregtse 1 dlp., Victor Loop (Karel Bleichrodt), Stefan Brons, Ruben Schippers, Finn Zijta 1 dlp. (Swen Copier), Jeffrey Bourne 2 dlp.(Bjorn Setoe), Daan Oostdijk 1 dlp., Nick Koster 2 dlp., Jesse Loozen 1 dlp. ( Yari Schoonbeek)