• CKC haalt revanche

• CKC revancheert zich (uitwedstrijd 2-2) en wint thuis met 9-0 van Ommoord.

In de voorbereiding op CKC - Ommoord was alles gericht om het corrigeren van de uitwedstrijd 2-2. Vanaf het begin zat CKC er bovenop, hoog druk zetten en de combinaties afwisselen met de diepte zoeken achter de verdediging van Ommoord. Op een enkele counter na van Ommoord, waarop onze verdediging en vooral Perry Heijser de keeper alertreageerde, domineerde CKC de wedstrijd. Dit uitte zich in een aanval vanuit onze verdediging met een diepe bal op Nick Koster die met een slimme korte pass Joey van Oosten bediende, deze stond links in de zestien en schoot beheerst in de verre rechterhoek de 1-0. Daarna creëerden CKC nog een aantal grote kansen die niet werden benut. In de 15e min. een aanval van achteruit op rechts werd Bjorn Setoe in het midden tegen de zestien aan gespeeld zag links Stefan Brons opkomen deze bijna tegen de achterlijn aan strak voor gaf en Finn Zijta de bal binnen schoot 2-0. Het duurde tot de 40e min. dat CKC weer scoorde, tussendoor was Ommoord een keer echt gevaarlijk vanuit een corner ging de bal over. Een corner van rechts van CKC werd uitverdedigd de bal kwam bij Kaj Platteschor een breed balletje op Mark de Borst die verwoestend uithaalde van 20 meter en in de rechterbovenhoek binnen schoot een beauty 3-0. Net voor de rust weer de diepte opgezocht bij de snelle spitsen Bjorn Setoe die Nick Koster bediende in de zestien en beheerst de 4-0 binnen schoot.

In de 2e helft was CKC iets slordiger bleef wel dominant de bovenpartijdige creëerden weer veel kansen zonder te benutten. Het duurden tot de 73e min. een schitterende opgebouwde combinaties middendoor met korte tikkies en hakjes belande de bal bij Joey van Oosten in de zestien deze werd getackeld penalty, hij werd hard door het midden benut door Jeffrey Bourne 5-0. Vijf minuten later werd Bjorn Setoe in de diepte aangespeeld in de zestien speelde hij schuin achter zich Nick Koster aan die op rechts Karel Bleichrodt aan zag komen perfect aan gespeeld en scoorde deze hard de 6-0. Weer in de 80e min. een prachtige aanval bij Finn Zijta met korte combinaties en een hakje naar Nick Koster deze zag weer Karel Bleichrodt opkomen en scoorde de 7-0. Paar minuten later een korte combinatie tussen Nick Koster, Karel Bleichrodt scoorde Yairo van Horik de 8-0. In de blessure tijd scoorde Nick Koster na een assist van Joey van Oosten de 9-0. Er gebeurde nog wel iets bijzonders,  de uitstekende leidende scheidsrechter F.A. Pille  gaf kort na de rust aan dat hij een blessure had, haastig werd er gezocht naar een vervanger gelukkig was Frank Callaard een KNVB scheidsrechter aanwezig in de kantine en deze kwam in de 70e minuut het veld in en hij deed het voortreffelijk.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1dlp., Jeffrey Bourne 1dlp. (Tim Bader), Stefan Brons, Damien Huibregtse (Karel Bleichrodt 2dlp.), Ruben Schippers, Kaj Platteschor (Daan Oostdijk), Finn Zijta 1dlp., Joey van Oosten 1dlp., Nick Koster 2dlp., Bjorn Setoe (Yairo van Horik 1dlp.),