• CKC-er Jan van Vliet overleden

 • Vrijdag 21 september is Jan van Vliet op 71 jarige leeftijd overleden. Jan was prominent lid van CKC en een bijzonder mens. Voor velen van ons is hij onvergetelijk door de wijze waarop hij zijn mening kon geven over van alles. Dat kon gaan over de vraag waarom het bestuur van CKC nog steeds niet had gezorgd dat er cappuccino werd geschonken in de kantine. Maar liefst gaf hij zijn mening over voetbal, voetballers en voetbaltrainers. Op zijn eigen onnavolgbare wijze, ongezouten en op volle kracht.
   

  Jan heeft als vrijwilliger veel betekend voor CKC. Zo was hij leider van het eerste elftal, leider van het zaalvoetbalteam en leider van het roemruchte "daverende derde", een geuzen naam waar Jan van Vliet natuurlijk ook prima bij paste. Jan was wedstrijd secretaris en organiseerde jeugdtoernooien. Voor al zijn vrijwilligerswerk bij CKC is hij ooit benoemd tot lid van verdienste. De laatste jaren deed hij het wat rustiger aan, maar was hij toch meestal nog aanwezig bij thuiswedstrijden van het eerste, op zijn vaste stek ter hoogte van de hoekvlag bij de hoofdingang van ons complex. 
   
  Op vrijdag 28 september zal Jan worden gecremeerd. De crematieplechtigheid zal plaatsvinden om 13:30 uur, in de aula van Crematorium Schollevaar, Burgemeester Schalijlaan 2. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.
   
  Rust zacht Jan. We zullen het voortaan zonder jouw bloemrijke beschouwingen moeten doen. 
   
  Namens Bestuur CKC
  Johan van der Stel
  Voorzitter