• CKC declasseert derdeklasser Perkouw met 0-8.

  12 sep 2021
 • Van het begin af aan dicteerde CKC het spel uit bij Perkouw, Perkouw kon alleen verdedigen en reageren op de foutjes bij CKC. Vooral in het begin van de wedstrijd was dit het geval waardoor de lastige (goede) spits van Perkouw voor de rust 2x een kans kreeg zonder resultaat.
  CKC voelde dat zij de bovenliggende partij was en daardoor meer vertrouwen kreeg en beter ging spelen. Dat uitte zich in een prachtige aanval, begon bij Mark de Borst op de helft van CKC, Vinicius Bongaertz werd bereikt in het midden die zag op rechts Bjorn Setoe vrij staan die strak voor gaf en Nick Koster op de juiste positie scoorde 0-1.
  Dik kwartier later nadat CKC door goed aanvallend voetbal 3 kansen kreeg die niet werden benut, kwam het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Een vloeiende aanval vanuit de verdediging van links naar rechts Bjorn Setoe, Karel Bleichrodt kwam rechts langs de lijn aan denderen als afleider, waardoor Bjorn Setoe hard strak kon voorzetten en Vinicius Bongaertz koppend scoorde. Een wereldgoal zei Jeffrey Bourne naast mij op de bank 0-2. De 0-3 net voor de rust was een kopie van de 0-2, weer kwam Karel Bleichrodt rechts langs de lijn aan denderen nu gaf Bjorn Setoe wel de bal aan Karel Bleichrodt die hard en strak voorgaf en werd door een verdediger van Perkouw in paniek in eigen doel gewerkt.
  Tijdens de rust gaf Mario Meijer aan dat hij gematigd tevreden was over het spel, vooral in het begin waren er wat onnodige slordigheden en de afspraken werden niet altijd goed uitgevoerd.

  In de 2e helft begon Perkouw fel dat was in ieder geval de bedoeling maar na enkele minuten ging de keeper van Perkouw afschuwelijk in de fout en speelde de bal in de voeten van Vinicius Bongaertz die Bjorn Setoe vrij zag staan en deze makkelijk de 0-4 kon scoren.
  De onvermoeibare Karel Bleichrodt kwam weer rechts op, gaf een geplaatste voorzet die Vinicius Bongaertz beheerst op zijn borst controleerde en in de linker hoek scoorde 0-5. Één minuut later een aanval door het midden Bjorn Setoe kort op Daan Oostdijk die fraai hard inschoot 0-6.
  In de 75e minuut Stefan Brons in een dubbele combinatie met Vinicius Bongaertz kon Stefan Brons op de achterlijn een voorzet geven richting de middenstip waar Tim Bader fraai afronden de 0-7.
  De 0-8 viel 10 minuten voor het einde Yairo van Horik die was ingevallen in de tweede helft controleerde de bal zag Tim Bader ook ingevallen die kaatste naar Vinicius Bongaertz en hij scoorde zijn derde doelpunt deze wedstrijd 0-8, hij mocht de wedstrijdbal niet houden. Mario Meijer en de staf zag zijn team weer stappen maken.

  Perry Heijser (Jamie de Jong), Mark de Borst, Victor Loop ( Marlon v.d. Schelling), Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers, Nick Koster 1 dlp. (Joey v. Oosten), Kaj Platteschor (Tim Bader 1 dlp.), Daan Oostdijk 1 dlp. (Yairo v. Horik), Vinicius Bongaertz 3 dlp. en Bjorn Setoe 1 dlp .

  Man of the Match: Vinicius Bongaertz 16 punten.
  Mark de Borst 15 pnt, Karel Bleichrodt 15 pnt, Ruben Schippers 12 pnt, Bjorn Setoe 9 pnt, Stefan Brons 4 pnt, Nick Koster 2 pnt, Joey v. Oosten 2 pnt.