• CKC blijft winnen in Bekertoernooi

• CKC  wint in een aantrekkelijke bekerwedstrijd van PPSC

Na een half uur keek ik op naar mijn aantekeningen, beide elftallen waren aan elkaar gewaagd aantal corners en kansen gelijk maar het op dat moment Stond het wel 4-0! Beide elftallen waren aanvallend ingesteld vroeg druk zetten en hanteerde een hoog tempo. Het verschil was dat CKC beter de ruimte achter de verdediging van PPSC zag en gebruikte met haar snelle spitsen. Met 4-0 gingen de elftallen de rust in. Één doelpunt wil ik toch apart benoemen, Ruben Schippers zag halverwege de eigen helft Finn Zijta op de middenlijn scherp staan de pass was precies, Finn Zijta sprintte controleerde de bal en stiftte over de uit gekomen keeper op zo'n 25 meter het doel in 3-0 een beauty.

Tweede helft was PPSC zelfs iets beter en CKC wat slordiger maar het bleef zeer aantrekkelijk. Beide elftallen kregen weer veel kansen en in tweede helft werd het 2-2 dus won CKC wedstrijd met 6-2. Een toeschouwer zei, het had ook 11-8 kunnen zijn. De scheidsrechter dhr. de Leeuw die voortreffelijk floot zei na afloop, deze wedstrijd geef je weer heel veel plezier en zin om te fluiten.

Nog leuk om te vermelden dat wij PPSC weer ontmoeten 26 oktober om de Fides cup dan in Schiedam.

Opstelling: Jamie de Jong, Damien Huijbregtse, Mark de Borst 1 dlp., Swen Copier, Victor Loop (Marlon v.d. Schelling), Ruben Schippers (Thom Ritmeijer), Nick Koster 3 dlp., Bjorn Setoe 1dlp. (Jesse Loozen), Yairo v. Horik (Daan Oostdijk), Kaj Platteschor (Stefan Brons), Finn Zijta 1 dlp.

Man of the Match: Nick Koster 24 pnt.,  Finn Zijta 14 pnt., Mark de Borst 11 pnt., Damien Huijbregtse 10 pnt., Bjorn Setoe en Kaj Platteschor 5 pnt., Swen Copier 4 pnt., Jamie de Jong 2 pnt., Marlon v.d. Schelling en Yairo v. Horik 1 pnt.