• CKC blameert zich uit tegen DHL

• CKC blameert zich uit bij DHL

Optisch was CKC de betere ploeg vooral de eerste helft met weer vele kansen die niet werden benut. Meer balbezit betere combinaties, maar als er balverlies optrad van CKC zijde dan was DHL dreigend soms gevaarlijk. DHL werd 2x gevaarlijk door slordig balverlies van CKC in de eerste 15 minuten. Daarna was het CKC die meer balbezit had en kansen creëerden, de grootste kans was van Yairo van Horik zijn snoeiharde schot van links in de zestien van DHL pareerde de keeper half maar de paal redde. Vanuit deze situatie volgde direct een gevaarlijke uitval het schot ging net naast het doel van CKC. Tot aan de rust kreeg  CKC nog een aantal kleinere kansen de goede keeper van DHL voorkwam dat het tot een doelpunt kwam.

In de tweede helft zette CKC DHL weer vast op eigen helft, in de voorhoede van CKC werd er slordig balverlies geledenen direct een snelle uitval van DHL. Dat leidde tot een corner op links voor DHL, deze werd hard naar binnen draaiend onhoudbaar fraai ingekopt 1-0 49e min. In de 53e min. Weer balverlies in een aanval van CKC leidde tot een schitterende uitgevoerde aanval op rechts van DHL deze werd naar binnen geplaatst en eenvoudig gescoord 2-0. Tot aan de 80e min. was het CKC die aanviel en eindelijk werd er gescoord in de 62e min. Dion Kassels ingevallen voor de geblesseerde Stefan Brons zag vanaf de middellijn Joey van Oosten wijzen hier wil ik de bal hebben en precies op maat controleerde Joey van Oosten de bal, de keeper iets te ver van het doel werd verschalkt met een boogbal 1-2. Daarna nam CKC alle risico’s om gelijk te komen en creëerden 3 grote kansen waarbij Jesse Loozen op de doellijn de bal niet in het doel kreeg. Maar ook DHL miste 2 grote kansen. Het duurde tot de 79e min. een mooie aanval over links tussen Yairo van Horik en Joey van Oosten deze zette voor richting de tweede paal waar Karel Bleichrodt hard binnen kopten 2-2. Toch was het DHL die de overwinning binnen haalden beide doelpunten de 3-2 en 4-2 ontstonden door onnodig eigen balverlies. Ook bij deze wedstrijd wil ik de complimenten geven aan de scheidsrechter dhr. J.J.J. Slooten.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Damien Huibregtse ( 84e Jeffrey Bourne), Stefan Brons (56e Dion Kassels), Karel Bleichrodt 1 dlp., Ruben Schippers, Kaj Platteschor (65e Jesse Loozen), Finn Zijta, Joey van Oosten 1 dlp., Arjan Everding (84e Mike v.d. Spoel), Yairo van Horik.