• CKC bekert verder

 • CKC DOOR IN BEKER
  De laatste beker wedstrijd voor CKC was in Ter Aar tegen Altior dat overgestapt is van de zondag naar de zaterdag en dit seizoen uitkomt in de 3e klasse.
  Door vakanties, blessures en een schorsing begon CKC gehavend aan de wedstrijd en had trainer Meijer maar 1 wissel op de bank zitten. De eerste 10 minuten waren voor Altior, dat 1 keer gevaarlijk voor keeper Heijser kwam, maar de kopbal ging via de lat over.
  Hierna was het CKC dat steeds beter ging voetballen, tot 2 keer werd van Horik diep gestuurd, maar zijn schoten gingen over en naast.
  Altior kreeg in de 20e minuut een vrije trap die scherp werd ingedraaid en door de spits net aangeraakt werd, maar Heijser redde goed.
  CKC was voetballend wat beter en spits Zijta was een plaag voor de verdediging van Altior. Eerst werd Zijta knap vrij gespeeld en zijn strakke voorzet kwam net niet aan bij Fievel Meijer. Hierna deed Zijta het alleen en passeerde 4 á 5 man. Hij wilde uithalen, maar werd net op tijd van de bal gezet
  In de 39e minuut was het toch raak. CKC combineerde goed en hierdoor kwam de bal voor de voeten van Meijer, die hard binnen schoot.
  Vlak voor de rust probeerde Altior nog de gelijkmaker te maken, maar de teruggekeerde Bourne haalde met een goede sliding de aanval eruit. Hij speelde de bal naar van Horik die Zijta diep stuurde. Zijta zag dat de keeper iets voor zijn goal stond en zette met een mooie lob de 0-2 op het scorebord. Na het kopje thee haalde trainer Meijer Bourne naar de kant en ging Brons centraal achterin staan. Altior kwam scherper uit de kleedkamer wat resulteerde in 3 opgelegde kansen die gepakt werden door Heijser. In de 49e minuut was het echter toch raak, een hard schot onhoudbaar in de hoek 1-2. Even later kreeg Altior de kans op de gelijk maker, maar Heijser redde en in de rebound was het Schippers die de bal van de lijn haalde.
  Hierna was het CKC weer dat ging voetballen, in de 70e minuut kwam de bal weer voor de voeten van Zijta die weer een prachtige lob had en de keeper zo voor de 2e keer passeerde 1-3.
  Vlak voor tijd gaf Zijta nog een strakke voorzet die door de verdediger in eigen doel werd gewerkt 1-4. Door een gunstige uitslag bij de andere wedstrijd in de poule gaat CKC door naar de volgende ronde.

  Opstelling CKC;
  Heijser, Bourne, Schippers, Bleichrodt, Ramjiawan, Platteschor, Ritmeijer, van Horik, van Oosten, Meijer, Zijta