• CKC behaalt monster zege op SDV 17-0

  17 dec 2019
 • Vooraf de wedstrijd tegen de laagst geplaatste SDV stond CKC op 9 punten achterstand -7 in doelpunten en 1 wedstrijd minder gespeeld dan LMO de nummer 1 van de 4e klasse G.
  In de wedstrijd bespreking ging het over 3 punten pakken en proberen het doelgemiddelde -7 minimaal op nul te zetten.

  Ruben Schippers niet aanwezig, daardoor schoof Mark de Borst een positie op en kwam Damien Huibregtse als laatste man op links.

  Het moeilijkste was in deze wedstrijd om 90 minuten geconcentreerd te blijven, hoog tempo houden en wanneer mogelijk de bal één keer raken.
  In de eerste helft was het prachtig om te zien dat er vloeiende aanvallen werden opgezet en afgerond in doelpunten.
  Met 9-0 ging CKC de rust in. Doelpuntenmakers waren Fabian Lemmob 1-0, Vinicius Bongaertz 2-0 en 9-0, Jeffrey Bourne 3-0, Bjorn Setoe 4-0 en 6-0, Nick Koster 5-0 en 8-0, Marlon vd Schelling 9-0.
  In de rust gaf Mario Meijer aan het niveau van de eerste helft aan te houden dan blijft het genieten voor je zelf en het team.

  De tweede helft bleef CKC het tempo hoog houden en gevarieerd voetballen, ondanks dat SDV totaal niet aan de bal kwam bleef SDV zich positief opstellen en door hard te werken nog enigszins tegenstand te bieden. Voordat Mario Meijer 3 wissels toepasten scoorde
  Fabian zijn 2e doelpunt 10-0.
  Eruit gingen Marlon vd Schelling, Jeffrey Bourne en Bjorn Setoe erin kwamen Tim Bader, Mick Veldhoen en Karel Bleichrodt.
  CKC bleef goed voetballen en creëerden veel kansen. De score liep op Bjorn Setoe de hattrick 11-0, Nick Koster ook zijn hattrick 12-0 en de 13-0, Mick Veldhoen de 14-0 en 17-0, Fabian Lemmob ook zijn hattrick 15-0, Stefan Brons 16-0.

  Tuurlijk hoorde ik in de wandelgangen het was een makkie 17-0. Ja CKC was veel sterker, maar het moeilijkste aan deze wedstrijd was geconcentreerd te blijven, weten wanneer rond spelen, wanneer de bal een keer raken en 100% alles blijven geven en dat deed het elftal twee helften lang behalve de laatste 5 min.
  Dit geeft maar aan als je op 17-0 voor staat, als je uit positie loopt, onnodig bal verlies leed en dus minder geconcentreerd. Het mooiste was dat iedereen de staf en spelers na de wedstrijd in de kleedkamer uitgelaten waren en Mario Meijer met een big smile op zijn gezicht rond liep. 17-0 wel uniek.

  Perry Heijser, Mike vd Spoel, Damien Huibregtse, Marlon vd Schelling 50e (Karel Bleichrodt), Stefan Brons Mark de Borst, Jeffrey Bourne
  50e (Tim Bader), Nick Koster, Fabian Lemmob, Vinicius Bongaertz, Bjorn Setoe 50e (Mick Veldhoen). Reserves Finn Zijta, Diederik
  Derksen en Tristan Rook.

  10 jan t/m 13 jan trainingskamp Valencia,
  25 jan de eerste competitie wedstrijd uit tegen LMO.