• CKC 1 wint thuis met 3-2 de spannende bekerwedstrijd van Antibarbari 2

• CKC is meestal gewend om direct de tegenstander onder druk te zetten, nu deed Antibarbari 2 hetzelfde waardoor CKC in de eerste 10
    minuten niet onder die druk uit kon voetballen en ook mede door het slordige voetbal. Na 10 min. ging CKC beter combineren en de ruimte achter de verdediging van Antibarbari beter te benutten.

Vooral de opkomende rechterverdediger Karel Bleichrodt stichtte veel
    gevaar afwisselend met Nick Koster en Alain Obert. In de 15e min. weer een aanval over rechts mocht CKC wegens handsbal een vrije
    trap nemen op 17 meter van het doel rechts van het strafschop gebied met Mark de Borst achter de bal, schoot hij met een krul de
    rechterbovenhoek schitterend binnen 1-0. CKC moest wel alert blijven want Antibarbari bleef gevaarlijk. Vanaf de keeper van
    Antibarbari werd de bal strak door het midden verlengd naar de spits van Antibarbari met een lichte aanraking ging de bal voorbij onze
    keeper Perry Heijser die was uitgekomen en de paal toucheerde, achterbal. In de 30e min. werd Nick Koster op rechts de diepte
    ingestuurd door Thom Ritmeijer, Nick Koster die naar binnen liep passeerde de verdediger in de zestien 2x en schoot vrij eenvoudig in de
    linkerhoek een prachtig doelpunt 2-0. Antibarbari bleef erin geloven aan beide kanten kwamen er kansen, tot aan de rust kwam er geen
    verandering in de stand.
    In de rust kwam Kaj Platteschor erin voor Ruben Schippers. Na de rust leek het net als in de eerste helft Antibarbari gooide al hun
    energie erin en CKC had moeite om de de bal binnen de ploeg te houden. Antibarbari kreeg direct een paar kansen die zij niet benutten.
    Toch kwam Antibarbari daarna binnen 10 min. op 2-2, beide keren door balverlies van CKC op eigen helft kon de snelle spits 2x scoren.
    De laatste kwartier ging CKC wat beter voetballen en hield de bal beter in de ploeg. Dit leidde in de laatste minuten van de wedstrijd
    voor de 3-2, op de middenlijn won Karel Bleichrodt koppend een duel deze bal kwam in de voeten van Jesse Loozen die begon aan een
    solo door de verdediging van Antibarbari en passeerde ook de doelman schitterend doelpunt.

Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst 1dlp., Damien Huijbregts (Swen Copier), Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers (Kaj
    Platteschor), Finn Zijta, Thom Ritmeijer(Arjan Everding), Alain Obert, Nick Koster 1dlp. (Yairo v. Horik), Jesse Loozen 1dlp.