• CKC 1 verliest bij LMO

  • CKC was in de eerste helft bij balbezit een gevaar voor zichzelf, verkeerde keuzes, heel slordig. Dat kwam tot uiting in de 10e min. slecht uitverdedigen werd afgestraft door LMO door balverlies kwam de bal bij een voorhoedespeler van LMO net in de zestien zijn schot was hard en zuiver 1-0. Een paar minuten later, onze keeper Perry Heijser treuzelde met de bal aan de voeten, waardoor de spits van LMO in bal bezit kon komen, Perry Heijser haakte de spits, penalty tot grote opluchting kreeg Perry Heijser alleen de gele kaart! De penalty kon Perry Heijser tegenhouden en maakte zijn fout goed. Daarna redden Perry Heijser nog drie maal schitterend. Het zegt alles over het spel van CKC dat pas in de 30e min. voor het eerst in de zestien kwam van LMO. Kort voor rust kreeg de spits van LMO een grote kopkans in een snelle reflex kon Perry Heijser weer een doelpunt voorkomen, het bleef 1-0. Diederik Timmermans de tweede trainer, Mario Meijer moest met Excelsior naar Emmen, gaf aan dat iedereen besefte dat ze een zeer slechte eerste helft speelden. Gaf een paar tactische veranderingen aan vooral over de veld bezettingen in de tweede helft. Mark de Borst en Jeffrey Bourne door blessures gewisseld voor Damien Huibregtse en Thom Ritmeijer.

     

    De tweede helft was nog maar net begonnen en binnen 2 minuten was het 1-1, Joey van Oosten op de helft van CKC tegen de middenlijn aan zag Yairo van Horik in het midden een op een staan met de laatste man van LMO, zijn pass was perfect met de juiste snelheid Yairo van Horik was sneller nam de bal goed aan en haalde verwoestend uit de bal ging in de linkerbovenhoek schitterend schot. Daarna ging CKC beter spelen en creëerden een aantal grote kansen waarvan een corner op links door Björn Setoe voor werd door Karel Bleichrodt binnen gekopt van de lijn gehaald en weer gekopt door Kaj Platteschor ook van de lijn gehaald en tot corner verwerkt. CKC bleef aanvallen en kansen creëren maar tot scoren kwam het niet. LMO moest het hebben van lange ballen naar hun lange spits wel dreiging maar geen echte kansen. CKC ging wisselen Finn Zijta voor Kaj Platteschor en de laatste 10 minuten Jesse Loozen en Arjan Everding voor de moe gestreden Yairo van Horik en Joey van Oosten. Wel meer druk maar geen doelpunt. De grote verrassing was in het strafschop gebied van CKC in de 90 min. de spits werd licht geraakt en de scheidsrechter vond het een penalty! De keeper van LMO nam de strafschop, Perry Heijser dook nog wel naar de goede hoek maar de bal was te hard 2-1. CKC miste de kans om aansluiting naar de top en voor de 2e periode, omdat ook de toppers punten lieten liggen.

     

    Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst (45e Damien Huibregtse), Mike v.d. Spoel, Stefan Brons, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers, Jeffrey Bourne (45e Thom Ritmeijer), Kaj Platteschor (64e Finn Zijta), Joey v. Oosten (80e Arjan Everding), Yairo v. Horik 1 dlp. (80e Jesse Loozen), Björn Setoe.