• CKC 1 maakt uitstapje naar de golfbaan

  • In de aanloop naar de cruciale wedstrijd van 11 mei aanstaande in en tegen Nieuwerkerk was er voor de spelers en begeleiders van CKC 1 tijd voor een uitstapje naar de golfsport. Althans een voetbal-versie daarvan, Footgolf. Donderdag 2 mei was de (bijna) complete selectie van de ploeg uit Kralingseveer aanwezig op de golfbaan in het Hitlandbos in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast de spelers was ook de staf aanwezig en er was een flinke delegatie van de sponsors van CKC 1 die het gezelschap compleet maakte.

    Er werd eerst een introductie en instructies gegeven voor het Footgolf door Michael Wilkes (inderdaad de zoon van), wat betekent dat men met een voetbal al voetballend 9 holes speelt volgens de golfregels op de golfbaan. Met uiteraard grotere gaten waar de voetbal in past. Na de instructies werd de meute in groepjes losgelaten op de baan. Daar bleek dat het nog niet zo eenvoudig was om alle bunkers en vijvers te ontwijken en de bal in het gat te krijgen binnen een zo beperkt mogelijk aantal trappen. Uiteindelijk bleek Coen van Geet het spel het beste te beheersen en eindigde hij met 33 punten als eerste, nog net voor een aantal selectiespelers.

    De avond werd afgesloten met een diner en een gezellig samenzijn. Na afloop kon men terugzien op een geslaagde avond. Binnenkort zullen we weten of het bij heeft gedragen aan een positief resultaat. CKC kan bij een overwinning op Nieuwerkerk nog meedoen om de titel, hoe klein die kans ook is. Zaterdag 11 mei is dus die belangrijke wedstrijd op het terrein van Nieuwerkerk aan den IJssel op Sportpark Dorrestein. Aanvang om 15.00 uur.

    Voor meer foto’s (met dank aan Miranda Sliep) kunt u terecht op de facebook pagina van CKC 1