• Brief aan de Leden

  2 apr 2020
 • Sportvrienden,
  Inmiddels is duidelijk geworden dat de Corona pandemie een einde heeft gemaakt aan het voetbalseizoen 2019-2020. 
   
  Nadat de Nederlandse overheid had besloten om minstens tot eind april scholen en horeca gesloten te houden en heeft opgeroepen om alle intermenselijke contacten zo veel mogelijk te beperken, kon de KNVB niet veel anders dan alle competities als beëindigd te verklaren. Zonder kampioenen, zonder promoties en zonder degradaties. 
   
  En terecht, want we kunnen wereldwijd zien dat Corona echt een ernstige bedreiging is voor onze gezondheid. En het is duidelijk dat we alleen van het virus kunnen winnen als we met z’n allen, alles doen om verdere verspreiding te voorkomen. 
   
  Dat betekent intussen wel dat we elkaar de komende tijd niet bij de club zullen ontmoeten. Niet samen voetballen, niet samen gezelligheid delen aan de bar. Ook het Q-Music feest gaat niet door. Althans niet op 9 mei 2020. Zodra we meer weten over hoe en wanneer wel laten we dat weten via website en sociale media. 
   
  Wellicht dat we elkaar op 1,5 m passeren bij de PLUS, even stoppen voor een praatje. Hoe gaat het? Snel ervaringen uitwisselen over thuiswerken, over Video Conferences aan de eettafel, WiFi bandbreedte delen met Gameconsoles van kinderen die ook thuis zijn, of die verkoudheid nu wel of niet een risico voor de omgeving oplevert. En filosoferen over hoe lang dit nog gaat duren. 
   
  Niemand die het weet. Maar we voelen allemaal dat het voor een goede zaak is om voorlopig thuis te blijven. Dus moeten we nog even vol houden!
   
  Laten we elkaar als leden van CKC intussen niet vergeten. Meer dan ooit met elkaar blijven communiceren. Al is het via sociale media en App groepen. Nooit geweten dat leden van CKC zo handig waren met toiletrollen....
   
  Maar laten we vooral ook aandacht geven aan ouderen en zwakkeren. Voor hen is de huidige crisis dubbel zo zwaar. Als de club CKC daarbij iets kan betekenen dan horen we dat graag. Schroom niet om je vragen, tips en suggesties te communiceren via het e-mail adres van het Bestuur van CKC: bestuur@vvckc.nl
   
  Hou intussen vol, Let op jezelf en steun elkaar. Dan zien we elkaar hopelijk snel weer. 
   
  Namens Bestuur CKC
  Johan van der Stel
  Voorzitter