• Ben Zevenbergen ere-lid CKC

  • Zondag 2 januari 2022 is Ben Zevenbergen benoemd tot ere-lid van de voetbalvereniging CKC.

    Ben komt in aanmerking voor deze ere titel vanwege zijn jarenlange onbaatzuchtige inzet als vrijwilliger van CKC. Zo was Ben gedurende zijn bijna 55 jaren lidmaatschap onder meer bestuurslid (wedstrijdsecretaris), lid van het kantine bar-team, organsator en spreekstalmeester van de CKC bazar, leider van jeugdteams, chauffeur van jeugdteams, terreinchef, vaste vlagger van CKC veteranen.

    Wat hem altijd heeft gekenmerkt in al zijn activiteiten is de behulpzame, sportieve en vriendelijke wijze waarop hij leden, spelers, tegenstanders tegemoet is getreden. Zo was Ben ook na zijn actieve tijd - en is dat nog steeds, nooit te beroerd om lege flesssen langs het veld op te ruimen, ballen uit de sloot te vissen of ballen van het dak te halen. 

    Ben was reeds sinds 2009 lid van verdienste van CKC. Zijn jarenlange tijd als vaste waarde in het eerste team van CKC, heeft hem ooit de ere-titel mr. CKC opgeleverd. Daar komt nu dus de benoeming tot ere-lid bij.

    Het bestuur van CKC bedankt Ben Zevenbergen voor zijn enthousiasme, toewijding en geheel belangeloze inzet voor de voetbalvereniging CKC in de afgelopen jaren. Wij hopen nog vele jaren van hem te kunnen genieten bij de club.