• CKC een ronde verder in de Fidus Cup

  • CKC uit te sterk bij PPSC 0-5.

    Zowel bij CKC en bij PPSC waren er veel wisselingen in beide opstellingen, CKC had daar minst last van gezien de eindstand 0-5. Al hoewel in de eerste helft werd afgesloten met 0-2 (doelpunten Nick Koster en Daan Oostdijk) was Mario Meijer de trainer niet tevreden over de uitvoering, er werd maar half druk gezet en de vele kansen die werden gecreëerd stond men net niet goed of net niet scherp genoeg. In de rust werd alles nog eens kort doorgesproken en lag de nadruk op wees feller en scherper. In de rust bleef Bjorn Setoe en Finn Zijta achter en erin twee spelers van JO23 voor het eerst in het 1e elftal Yari Schoonebeek en Niels Carlier.

    De CKC spelers hadden goed geluisterd en gingen veel feller en eerder druk zetten en hield PPSC constant op hun eigen helft. In de 48e min. was het gelijk raak Karel Bleichrodt van eigen helft ziet Nick Koster diep gaan wint zijn duel en zijn schot is zuiver in de hoek 0-3. De ene aanval na de andere met veel kansen die niet werden benut. In de 65e min. werden Nick Koster en Damien Huijbregtse gewisseld voor Stefan Brons en Jesse Loozen. Drie minuten in het veld, scoorde Jesse Loozen de 0-4 (zijn 2e doelpunt in het 1e) vanuit een assist van Niels Carlier. Één minuut later een corner op links, in de zestien een korte combinatie tussen Yari Schoonbeek, Daan Oostdijk en Swen Copier deze scoort fraai en hard de 0-5. CKC bleef aandringen maar benutten de vele kansen niet.

    Opstelling: Perry Heijser, Victor Loop, Damien Huijbregtse (Yari Schoonbeek), Swen Copier 1dlp., Karel Bleichrodt, Mark de Borst, Finn Zijta (Niels Carlier), Tim Bader 1 dlp., Nick Koster 1dlp. (Jesse Loozen 1 dlp.), Daan Oostdijk 1dlp., Bjorn Setoe (Niels Carlier).