• Aftrap CKC Voetbalplaatjes actie

 • Op zaterdag 20 oktober is de aftrap verricht van de Voetbalplaatjes actie. Vanaf zondag 21 oktober kunnen de plaatjes worden gespaard bij PLUS ‘s-Gravenland. Bij iedere 10€ boodschappen wordt een setje van 4 plaatjes kado gedaan. De plaatjes kunnen worden gespaard in het prachtige CKC Jubileumboek, speciaal samengesteld ter gelegenheid van het 90 jarig jubileum van CKC dit jaar. Voor alle actieve leden van CKC is er een gepersonaliseerde versie van het boek met de eigen foto trots op de cover. De boeken zullen de komende weken via de leiders en trainers worden uitgedeeld. Ook voor niet actieve leden en vrijwilligers is er een boek, af te halen in de kantine van CKC. Voor ieder ander is het boek te koop bij PLUS ‘s-Gravenland.
   
   
   
  Ben van der Smeede van PLUS ‘s-Gravenland kwam zaterdag hoogst persoonlijk de boeken afleveren bij CKC. De eerste versies werden feestelijk overhandigd en aanwezige leden konden meteen al hun eigen boek meenemen. Omdat Ben ook een doos met plaatjes bij zich had, kregen we in de kantine meteen al een voorproefje te zien van een heuse voetbalplaatjes verzamelwoede.
   
  De plaatjes actie loopt t/m 15 december bij PLUS  ‘s-Gravenland. Daarna gaan alle restant plaatjes naar CKC, waar op woensdag 19 december een ruilbeurs zal worden georganiseerd.